covid 19 vírus logó

Csapatunk

Dr. Béres Zsuzsanna

Utazási medicina

Lakatos Mariann

Vezető asszisztens

Szigeti Gréta

Asszisztens

Dr. Béres Zsuzsanna:

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, 1988-ban, „cum laude” minősítéssel. Munkámat a szombathelyi Markusovszky Kórház patológiai osztályán kezdtem, 1994-ig dolgoztam itt. Ezt követően a gyógyszeriparban tevékenykedtem, mint szakmai és kommunikációs tréner.

A Külkereskedelmi Főiskolán Marketing Kommunikációt tanultam. Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Harmadik gyermekem születése után a Vas megyei ANTSZ járványügyi osztályának orvosi feladatait láttam el. Közigazgatási szakvizsgát tettem, és részt vettem a megelőző orvostanhoz tartozó elméleti és gyakorlati kurzusokon. Ennek keretében kezdtem Utazási Medicinát rendelni, és az ott induló oltóközpont munkájáért feleltem (2006-2010). Korábban ilyen szolgáltatás csak Budapesten volt elérhető, ez volt az első lépés, hogy több oltóközpont kezdte el munkáját a fővároson kívül is. Vakcina profillal orvos szaktanácsadói munkát végeztem innovatív gyógyszercég felkérésére.  A vakcinákkal kapcsolatos munka egyre szélesebb ismereteket kíván, rendkívül gyorsan bővül a paletta. Az utazási medicina mindössze 15 éves múltra tekinthet vissza, egy fiatal, dinamikus interdiszciplinális területről van szó. Szerencsésnek érzem magam, hogy ezzel foglalkozhatok.

Rendszeresen nyilatkozom a médiában, sajtóban, előadásokat tartok.

A Budai Oltóközpontot 2013-ban dr. Torzsa Péterrel (Ph.D, egyetemi docens) hívtuk életre.

Budai Oltóközpont - Wolf Kati és Nagy Ervin

Magánorvosi Centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel. A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakítottuk ki a személyre szabott védőoltási programunkat is. Ennek keretében fontos feladatunknak tekintjük a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését. Nemzetközi oltóközpontként működünk, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatja Oltóközpontunkban Budán.

Intézményünkben tinédzser ambulanciát is üzemeltetünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is végzünk. Magánorvosi központunkban diszkrécióval és óvatossággal kezeljük a hozzánk forduló fiatalokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, szakmai tapasztalatunk garancia a professzionális betegellátásra!

Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom: