covid 19 vírus logó

Budai Oltóközpont

A megelőzésben segítünk a hozzánk fordulóknak. Az elmúlt hét esztendő alatt több ezer védőoltást adtunk be, és több ezer páciens tisztelt meg minket bizalmával, hozta el hozzánk szeretteit, ajánlott ismerőseinek. Köszönjük!

A jövőben is igyekszünk magas szakmai színvonalon, csapatban, elhivatottan rendelkezésére állni.

 Fő tevékenységi köreink, vagyis mikor keressen minket:

  • Utazók felkészítése: az adott úti cél esetén a javasolt és kötelező védőoltások függhetnek az alábbiaktól: eltöltött idő, életkor, aktivitás az adott területen, korábbi oltások, egészségi állapot, az adott ország aktuális járványügyi helyzete. Lényeges a szúnyogok által terjesztette betegségekkel szembeni hatékony és tudatos védekezés is.
  • Családtervezési oltások: fontos a születendő baba égészsége, és a még nem oltható apróság védelme is, adott esetben a közvetlen környezet vakcinálásával, pl.: influenza, szamárköhögés. Kiemelt jelentősége van, hogy a mama védett legyen több komoly fertőző betegséggel szemben a várandóság alatt, előtt.
  • HPV okozta rákmegelőzés: Ez ma már nem csak a méhnyakrák prevencióját jelenti, és nem csak a hölgyeket érinti. Szájüregi daganatok, nemi szervi daganatok, végbél, nyaki régió is érintett lehet. Jó eséllyel lehet felvenni a harcot a nagyon kellemetlen nemi szemölcsökkel szemben is.
  • Speciális állapotokesetében a nemzetközi ajánlásoknak megfelelően oltási tervet készítünk a hozzánk fordulóknak. Az ő esetükben a betegségekre való fokozott fogékonyság miatt van kiemelt egészségmegőrző szerepe a védőoltásoknak, pl.: biológiai kezelés, lépeltávolítás, csontvelő transzplantáció után, krónikus betegségek esetén.
  • Javasolt oltások gyerekeknek, csecsemőknek: pozitív tapasztalataink vannak „problémás gyermekek” vakcinálásával kapcsolatosan is.
  • Kötelező oltások pótlása, felzárkoztatás a korosztálynak megfelelő kötelező védőoltási rendhez külföldről hazatérők, külföldiek számára.

Bejelentkezést követően tudjuk fogadni kedves pácienseinket. Rendelőnk gyermekbarát, tágas, barátságos, központi elhelyezkedésű.

A konzultáció alkalmával tegye fel bátran kérdéseit, hiszen így lesz közös a döntés és érzi majd Ön is hasznosnak a nálunk eltöltött időt, elköltött pénzt. Ha esetleg különösen szorong az oltások beadása előtt, speciális fektető helyiségünkben látjuk majd el. Az oltások beadás mindig félülő helyzetben történik, és ez a szék is szükség esetén két kattintással ággyá alakítható.

 

Szeretettel várjuk!

Dr. Béres Zsuzsanna